Produse profesionale pentru parul tau

Avantaje:   Produsele profesionale = produse magice cand spun magice ma refer ca sunt de-a dreptul cele mai potrivite pentru noi , diferenta dintre anumite produse din HiperMarket’uri este ca niciodata nu vei sti ce ti-se potriveste exact din sutele de produse de pe raft , exact ca aceea senzatie la farmacie , nu poti sa iti cumperi o pastila de cap si pe tine sa te doara burta . Daca alegi sa iti achizitionezi un produs dintr-un salon profesional atunci avantajul fiind faptul ca acolo vei gasi intotdeauna un specialist sa-ti faca o consultanta sa te indrume catre rezolvarea problemei tale in a alege un produs pentru tipul tau de par , tipul tau de scalp . Nu exista un par cu matreata la fel cum nu exista nici un par gras , exista doar un scalp afectat de anumite produse gresit folosite la fel cum exista un scalp cu un exces de sebum [ acel efect gras ( enervant pentru multi dintre noi ) ]

 

 

4 Lucruri pe care nu le sti despre produsele din HiperMarket’uri

    • Produsele aflate pe rafturile pline sunt slab concentrate din punctul de vedere a ingredientelor aflate in acel produs.
    • Lipsa personalului pentru a iti recomanda exact ceea ce ai nevoie.
    • Sunt produse fabricate pentru toate tipurile de par pentru a acoperi o intreaga categorie din acest punct de vedere este un dezavantaj fata de cele profesionale pentru ca sunt impartite in diferite categorii .
    • Din punct de vedere financiar sunt doar avantaje dar aici se aplica aceea regula de aur ” ce este ieftin nu este bun , ce este scump este bun ” .

Concluzie

Dezobisnuieste-te de a mai cumpara din locuri banale acele produse pentru parul tau . Mergi intotdeuna pe sfaturile specialistiilor .

Written by cristian