November 15, 2018 Featured, Our latest news No Comments

Părul reprezintă unul dintre ingredientele fundamentale ale unei femei și de aceea trebuie să-i acordăm atenție.
Pieptănatul duce la pierderea părului? Complet neadevărat! În timpul pieptănatului se produce o frecare a scalpului și a părului, producând astfel mai mult sebum, de aceea este  necesară o pieptănare ușoară , cu o perie de calitate. Firele de păr se pot deteriora și vârfurile se pot despica ajungând într-un final să se rupă. În acest caz nu se va solda cu pierderea părului în totalitate, doar cu degradarea lui lăsând un aspect neîngrijit.

Greseala pe care o mai facem uneori este să ne periem părul de foarte multe ori pe zi, rezultatul nu va fi unul foarte plăcut așa cum ne-am așteptat mereu imaginandu-ne ca acest serviciu pe care il oferim podoabei noastre capilare il face mai matasos si mai stralucitor . Complet neadevărat! Pieptanatul excesiv accelerează producția de sebum, iar rezultatul va fi un par gras.

Rezistența lui va scădea simțitor de-a lungul timpului, iar tu vei constata că părul nu mai are volumul la fel de mult. In timp ce il pieptanam, sebumul se întinde de pe scalp pe toată lungimea firului de păr, rezultând un păr lipsit de strălucire și predispus la rupere. Chiar dacă  ne imaginăm că singura exceptie unde putem folosi un pieptanat mai agresiv este pe parul ud, din experiență va spun că firul este mai sensibil la pieptanat decat parul uscat, de aceea ar fi ideal să nu-l pieptani atunci când este umed . Doar daca este necesar iti recomand un pieptanat bland pentru a evita degradarea lui .

Foloseste produse profesionale pentru parul tau.

 

 

Written by cristian